Het begint allemaal bij een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Bij Trendeco weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat een interieur op en top bij uw persoonlijkheid en wensen hoort te passen. Daarom houden wij graag een ‘kennismakingsgesprek’ met onze klanten. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend! Op deze manier kunnen wij precies kijken hoe wij u het beste kunnen helpen om uw droomhuis, maar vooral -thuis, te verwezenlijken. Stijlen, materialen & alle andere aspecten van uw droomthuis kunnen zo fysiek, op locatie, beschouwd en besproken worden.

Wij dompelen onze klanten hierbij graag onder in kwaliteit. Daar staan we immers voor. Neem vooral contact op met ons om te kijken wat wij voor u en uw interieur kunnen betekenen! Wij staan altijd voor u klaar en u bent altijd welkom voor een kopje koffie en een leuk gesprek.

Uw smaak en ons perfectionisme: de beste combinatie voor een perfect en stijlvol interieur

Laat al uw zorgen uit handen nemen...

Nadat we, tot in het kleinste detail, besproken hebben hoe uw droom-interieur eruit zal komen te zien, gaan wij dit met plezier en in nauwe precisie verwezenlijken. We nemen hierbij, als team, graag de verantwoordelijkheid om uw dromen om te zetten in een luxueus interieur. Hierbij houden we alles in eigen hand; alleen dan weten we zeker dat we u de beste kwaliteit kunnen garanderen. Ieder onderdeel is door ons aangeraakt en bewerkt tot wat er zal komen. Elke schroef en iedere plank is hierbij met de grootste zorg geselecteerd en beoordeeld. Elk detail heeft een eigen verhaal en draagt bij aan het perfecte geheel. Geheel naar uw smaak, perfect voor u.

Ons Team

Dit vakmanschap wordt niet zomaar geleverd. Bij Trendeco werken wij dagelijks in een hecht samenwerkend team van ervaren en ambitieuze specialisten aan deze prachtige interieurs. Allen hebben wij jaren ervaring in de sector. We weten precies wat we doen en hoe we dat moeten doen. Helpen we u binnenkort aan uw droomthuis? Kom vooral langs voor een kijkje in de werkplaats!

Rogier

Marc

Ronald

Iver

Ivar

Jurgen

Roy

Robert

Open Whatsapp
💬 Contact via WhatsApp
Trendeco
Hulp nodig? Wij staan altijd voor u klaar en reageren binnen enkele uren!